019- 579292
   caddiemaster@virvikgolf.fi
    Palautelomake


Kesäloma Golf  185€ (Voimassa 30 päivää ostopäivästä)

Oliver Lindell pääsi hienosti jatkoon ensi kauden ammatilaiskiertue Nordic Leagueseen eli Ecco Tourille. Karsinnoissa hän sijoittui sijalle jaettu 49 pelattuaan kierrokset 76, 72, 75 eli +7. Oliver saavutti kategorian 9 paikan tälle ammattilaiskiertueelle. Hienosti pelattu Oliver !

Seuran nuoret olivat kokeilemassa siipiään Finnair Junior Tourin karsinnassa Peuramaalla lokakuun alussa. Viikonloppuna pelattiin kaksi kierrosta. Frans Nyman, Otto Silvennoinen ja Alex Wirén olivat mukana poikien sarjassa ja Matilda Svahn tyttöjen sarjassa. Taso oli kova ja meidän nuoret olivat nuorimmasta päästä vanhimpien ollessa 20v kieppeillä. Kukaan ei läpäissyt karsintoja mutta kilpailukokemusta tuli runsaasti. Pojat pelasivat back teeltä ja tytöt sinisiltä. 

Nuorisotoimen hyväksi pelatut kilpailut toivat tänä vuonna mukavasti varoja. KailariLaw kisa tuotti reilu 2500€ ja Oliver Invitational vajaa 1000€. Tämä on noin kolmasosa kokonaisbudjetista. Nuorisotoimea ovat tukeneet tänä vuonna useat paikalliset yritykset, muista heitä kun teet osto ja muita hankintoja. Kumppanit osion alla näet juniorisponsorimme.

 

sponsorit mikrokulma 250
sponsorit hoyry assa2
sponsorit mainosmaakarit 250
sponsorit3
sponsorit2
sponsorit5
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit8
sponsorit2
sponsorit itavayla 250
sponsorit2
sponsorit mecanil 250
sponsorit stromberg

Junioritoimintaa tukemassa

sponsorit novelle
sponsorit jeti sahko
sponsorit finha
sponsorit kotipizza
sponsorit2
sponsorit2
sponsorit vig huolto service
sponsorit borealis